Home Moet je zien! 3 mannen zitten in de verlaten kerk – als ze beginnen te...

3 mannen zitten in de verlaten kerk – als ze beginnen te zingen zullen ze je omverblazen

Of je nou van ze houdt of niet, je kunt niet ontkennen dat The Beatles een van de meest invloedrijke, baanbrekende, en populaire bands aller tijden is.

Bijna iedereen kent wel een paar liedjes van The Beatles, en er zijn maar weinig mensen die niets weten over de enorme beroemdheid en cult status die ze in de jaren ’60 vergaarden.

Hun nummers zijn absoluut tijdloos, en ze hebben een bepaalde “sound” die niemand ooit na heeft kunnen doen. Zij zijn verantwoordelijk voor absolute klassiekers uit de muziekgeschiedenis, zoals “Yesterday,” “All You Need Is Love,” “Here Comes The Sun” en “Let It Be.” Deze hits, gecombineerd met de specifieke look van de 4 bandleden, zorgden ervoor dat The Beatles als rock ’n roll goden werden beschouwd.

En dan te bedenken dat de band bestond uit vier jongens afkomstig uit de noordwestelijke stad Liverpool in Engeland!

Aangezien de liedjes van The Beatles nog altijd enorm geliefd en populair zijn hebben ontelbare artiesten natuurlijk covers gedaan van hun nummers.

Maar nu is er een nieuw muziek trio dat een eigen versie van The Beatles hit “Let it Be” heeft gemaakt, en wij beloven je dat dit een van de mooiste covers is die je ooit hebt gehoord. De muziekgroep heet “Gentri,” en bestaat uit drie mannen.

In dit filmpje zie je de drie mannen in pak op kerkbanken in een lege kerk zitten. Dan begint iemand piano te spelen, en wordt het duidelijk dat ze “Let it Be” gaan zingen. Je voelt meteen dat dit een bijzondere voorstelling gaat zijn.

Eerst zingen ze elk een couplet, wat op zichzelf al prachtig is. Maar dan beginnen ze in harmonie te zingen en krijg je direct kippenvel. De prachtige, zuivere stemmen van de drie mannen samen zijn zo emotioneel en meeslepend…

Dit is na de originele versie van The Beatles zeker een van de beste versies die we ooit gehoord hebben!

Luister zelf naar deze enorme talenten, en aarzel niet om hun muziek te delen met je vrienden zodat zij ook kunnen genieten van de prachtige cover van deze Beatles klassieker.