Home Uncategorized Illusionist doet truc die hij slechts 1 keer oefende – jury snakt...

Illusionist doet truc die hij slechts 1 keer oefende – jury snakt naar adem wanneer hij probeer te ontsnappen

Het is altijd bedenkelijk afwachten wanneer een zoveelste zelfverklaarde “illusionist” of “goochelaar” het podium betreedt in een talentenshow. Zal het een kopie van een kopie zijn, of dan toch iets origineels? En indien het origineel is, kan het nog steeds een saaie truc zijn!

Maar in het geval van Demian Aditya is dit helemaal niet het geval! De ontsnappingsartiest en illusionist staat op het punt een gevaarlijke ontsnappingstruc uit te voeren op het podium van America’s Got Talent. En het gekste van allemaal? Hij heeft die stunt nog maar één keer gedaan.

Hij vertelt het publiek dat hij kan stikken in een hoop zand als de truc mislukt…

Je ziet Demian in een soort glazen kist plaatsnemen, waarin hij van kop tot teen vastgemaakt wordt met stalen handboeien en sloten. Bovenop die kist staat 900 pond zand, die langs gleuven naar binnen sijpelt.

Aan de zijkant van het podium staat de vrouw van Demian vol angst toe te kijken. En ook de jury vraagt zich af hoe hij hier terug uit zal geraken. Eén jurylid staat zelfs recht en vraagt of dit wel mogelijk is! Demian krijgt slotje per slotje open – het publiek hun reactie is ongezien, je hoort hun geroezemoes en angstige kreten – maar plots gebeurt het ergste.

Het zand valt als één blok naar beneden en bedelft Demian. De crew van de backstage komt snel op het podium gelopen om het glas te breken en Demian te bevrijden voor het te laat is. De jury kijkt vol angst naar de act en kan hun ogen bijna niet geloven. De illusionist zijn truc heeft namelijk een twist van jewelste.

Bekijk deze schokkende stunt hieronder in de video, en probeer het vooral niet zelf thuis!