Home Verhalen Man ziet iets bewegen in het water – hij denkt geen twee...

Man ziet iets bewegen in het water – hij denkt geen twee keer na alvorens te handelen

Lisa Delong beleefde de schrik van haar leven toen ze onlangs met haar hond Nellie langs de oceaan wandelde in Halifax, Californië. De hond sprong uit nieuwgierigheid in het water om een poosje te zwemmen – iets wat meerdere honden wel eens doen. Ze deelde haar verhaal op The Dodo.

Maar plots werd het water te wild en geraakte haar hond verder en verder weg van de kust, tot het moment dat ze niet meer terug kon zwemmen.

Lisa kon haar echter niet redden omdat ze zelf niet de fysieke capaciteiten heeft om ver te zwemmen, en intussen was haar hond al 300 meter van de kust verwijderd.

The Dodo
The Dodo
Ze hoorde haar hond schreeuwen en voelde zich volkomen wanhopig en hulpeloos. Tot, een reddende engel haar kwam helpen, Adam Parker. Hij was een gezellig uitje aan het hebben langs de kust toen hij het tafereel zag gebeuren. Enkele andere mensen hadden zich eveneens al dichter bij het water verzameld om te zien wat er aan het gebeuren was.

Adam zag de hond worstelen en probeerde zijn hoofd boven water te houden om te overleven.

The Dodo
The Dodo
Lisa was zo wanhopig dat ze zelfs geprobeerd had om de hulp in te roepen van een voorbijvarende boot. Gelukkig aarzelde Parker niet om in het water te springen om haar te redden. Zijn uitstekende conditie kwam goed van pas, want hij was brandweerman. Hij hield haar bij haar kraag en bracht haar terug mee tot aan het strand.

The Dodo
The Dodo
Het was een bijzonder moeilijke opdracht maar Parker en Nellie haalden het!

De hond was zo blij dat ze Adam overlaadde met kusjes. Zie hieronder de hartverwarmende foto van de hond met haar redder. Lisa kon slechts haar grootste dankbaarheid tonen na wat hij deed.

The Dodo
The Dodo
Mensen zoals Adam zijn goud waard. Goede zielen zoals hem zijn zeldzaam, en hij was op het juiste moment op de juiste plaats om deze hond te redden van de verdrinkingsdood. Voel je vrij om dit verhaal te delen met al je vrienden!