Home Moet je zien! Paar verwacht om ongeboren baby te adopteren – dan deelt de echtgenoot...

Paar verwacht om ongeboren baby te adopteren – dan deelt de echtgenoot hartverwarmend nieuws

Matt en Katie zijn een liefdevol paar, en ze hadden één droom – een kindje adopteren. Samen konden ze jammer genoeg geen kinderen krijgen. Je weet dat de procedure voor adoptie erg lang, emotioneel en tijdrovend kan zijn. En eindelijk was het zo ver.

In de video onder dit artikel, gefilmd door Genesis Media Solutions, zien we Matt en Katie doorheen hun mooiste momenten. We zien Matt naar Katie’s werkplaats wandelen met nieuws over hun adoptie. Hij brengt het onverwachte nieuws:

“Ze is al geboren.”

Met de tranen in de ogen, en vol ongeloof vervolgt Katie: “Wat?! Ze is nu al geboren?”

Ook wij kregen tranen in de ogen bij het zien van deze tedere momenten. Matt ging verder: “Baby Natalie is geboren in Raleigh, en zal naar Charlotte gebracht worden.” En ook werden de rechten ingetrokken van de biologische moeder om het kind te houden.

“In het maken van deze film met Matt en Katie, ontdekten we de ware schoonheid van adoptie,” vertellen de filmmakers op YouTube. “Dankzij hen konden we hen vergezellen op hun tocht.”

De beste dag van hun leven – vastgelegd op camera. Dit bijzondere verhaal ontroert ons diep, en de vele mensen die kiezen voor adoptie offeren veel op om een onschuldige baby een mooi leven te bezorgen. Bekijk de video hieronder en deel het met iedereen!