Home Moet je zien! De man probeert 2 meisjes het bos in te lokken, de buurman...

De man probeert 2 meisjes het bos in te lokken, de buurman komt in actie als hij ziet wat er gebeurt

Toen deze man, Viper, met zijn vrouw in een park in Schotland was, kwam hij in een vreemde situatie terecht. Dit vertelt hij aan de Daily Mail.

Viper zit helemaal onder de tatoeages, en kan er dan ook op het eerste gezicht een beetje intimiderend uitzien. Maar zoals het spreekwoord gaat: “Schijn bedriegt.”

Wat er gebeurde was het volgende: toen hij in het park liep zag hij een man van in de vijftig die twee jonge meisjes benaderde. Viper herkende deze twee meisjes, die niet ver van zijn huis woonden.

Na enkele minuten zag hij dat de twee meisjes de man naar het bos begonnen te volgen.

Viper begreep onmiddellijk dat er iets mis was, en begon ze in te halen. Gelukkig kwam hij op tijd aan en vroeg hij de meisjes om zich voor hun eigen veiligheid bij hem en zijn vrouw, die iets verderop was, aan te sluiten.

Vervolgens hield hij de man vast totdat de politie ter plekke was. De man had de twee jonge meisjes ervan overtuigd om met hem mee het bos in te gaan, om zijn zogenaamde verloren jas te zoeken.

Deze tactiek had de arme meisjes duur kunnen komen te staan, maar gelukkig werden ze door Viper gered.

De man ging naar de gevangenis, en Viper werd geprezen om zijn heldhaftige actie die de twee meisjes van het allerergste gered heeft. We kunnen hem alleen maar prijzen om zijn snelle reactie! Aarzel niet om zijn verhaal te delen. En vergeet niet dat je mensen nooit op hun uiterlijk moet beoordelen!

Deel dit met je familie en vrienden.