Home Verhalen Deze 8-jarige stond zijn hele leven bekend om zijn grote spierballen, maar...

Deze 8-jarige stond zijn hele leven bekend om zijn grote spierballen, maar 16 jaar later is hij veranderd in iets wat je niet zult verwachten!

Richard Sandrak werd geboren in april 1992. Zijn vader, Pavel, was een vechtsportkampioen en zijn moeder was succesvol in aerobics.

Je kunt gerust zeggen dat het jongetje uit de Oekraïne geboren was met goede genen.

In 1994 verhuisde Pavel en zijn familie naar Pennsylvania in Amerika. Toen Richard nog maar twee jaar oud was, begon de strenge training door zijn vader Pavel.

Hij leerde zijn zoon alles over gewichtheffen, en toen het gezin een paar jaar later naar Californië verhuisde brak Richard door in de showbizz wereld.

In Californië kreeg Richard een personal trainer, Frank Giardina, die ook zijn mentor werd.

Omdat Richard volledig gericht was op zijn opleiding, vonden veel mensen dat hij geen gezonde en normale jeugd had. Volgens Wikipedia besteedde de jongen bijna al zijn tijd met zijn vader, Pavel en mentor Frank. Elke dag zou hij 600 push-ups en sit-ups en 300 squats doen. Richard had ook strikt verbod van zijn vader op levensmiddelen met te veel suiker of vet.

Op 8-jarige leeftijd had Richard zulke grote en sterke spieren dat hij er beroemd mee werd. Hij kreeg de bijnaam Little Hercules.

Maar zijn persoonlijke coach Frank besloot dat hij niet meer met de vader van Richard wilde werken, en hij beweerde dat Pavel als ouder crimineel was. Richard zelf zegt echter dat zijn vader hem nooit gedwongen heeft om te gaan bodybuilden, maar dat het iets was dat hij zelf wilde.

Channel Inside Edition heeft een gesprek gehad met Richard Sandrak, die nu 24 jaar oud is. Hij is niet meer actief in bodybuilding, maar werken als stuntman bij Universal Studios.