Home Verhalen Koppel die verliefd werd als tieners – terug herenigd na 24 jaar...

Koppel die verliefd werd als tieners – terug herenigd na 24 jaar dankzij Facebook

Iedereen heeft wel eens een oude liefde, oude kameraad of dat meisje waar je stiekem op verliefd was, teruggevonden via Facebook. Lees hieronder het mooie liefdesverhaal van Andrew en Jacqueline. Zij leerden elkaar kennen in 1983 op een feestje, en waren respectievelijk 21 en 19 jaar oud. Het was liefde op het eerste zicht.

“Andrew tilde me op en vroeg of ik mee naar zijn huis wou gaan”, vertelt Jacqueline aan de Daily Mail. “Hij was een knappe jongeman met donker haar en dromerige blauwe ogen. Ook ik zag er goed uit, had lange doorzichtige kousen en een prachtig kleedje. Gedurende het hele feestje babbelden ze samen en de wijn vloeide rijkelijk. Een kusje op de wang, maar dat was het. Hij nam me echter niet mee naar huis, als een echte gentleman.”

Mirror

Mirror

Daarna werden ze ook in het echt een koppel. Samen kochten ze een huis, maar de liefde hield niet stand en in 1985 gingen ze uit elkaar. Beiden vonden ze een nieuwe liefde waarmee ze kinderen kregen. Toen liep Andrew’s huwelijk echter opnieuw op de klippen en ging hij terug op zoek naar zijn oude liefde Jacqueline.

Mirror

Mirror

Andrew begon na te denken en startte zijn zoektocht naar zijn oude liefde. Hij schuimde het internet af op zoek naar haar. Jacqueline vertelt, “Andrew ging zocht overal naar me, hij belde mensen op, zocht connecties. En uiteindelijk vond hij me terug via Facebook.”

Mirror

Mirror

Ze kon haar ogen niet geloven toen ze een bericht van hem kreeg. Hij schreef, “herinner je me nog?”. Ze kon niet geloven hoe knap hij was, na 24 jaar. “Net zo knap als vroeger.”

Toen Andrew te weten kwam dat Jacqueline ook gescheiden was, wist hij dat hij zijn kans zou wagen. Hij vroeg of ze iets wilde gaan drinken met hem in een gezellig restaurantje aan de rivier.

“Er was onmiddellijk terug een vonk tussen ons beiden” vertelde Andrew aan de Daily Mail. Ze trokken terug bij elkaar in, in 2015 en startten een eigen bedrijf, ‘Champion & Reeves’. Een zaak die luxe snoep verkoopt. “Onze zaak loopt als een trein, en ook onze liefde voor elkaar!”