Home Moet je zien! Moeder schrijft verborgen boodschap op pakket – als de postbode de 2...

Moeder schrijft verborgen boodschap op pakket – als de postbode de 2 woorden ziet onderneemt hij direct actie

15 uur lang leefde een vrouw in een nachtmerrie toen haar man, de 33-jarige James Jordan, haar en hun 3-jarige kindje gevangen hield in eigen huis. Hij dwong hen om in dezelfde kamer te blijven zitten terwijl hij de deur bewaakte.

Haar man had hiervoor nog nooit zoiets gedaan, dus had de vrouw niets gedaan toen hij op een nacht plotseling zijn geduld verloor en ze vervolgens dwong om in de kleine slaapkamer te zitten.

Ze probeerde één keer te ontsnappen, maar toen sleepte hij haar weer in een ijzeren greep terug. Desondanks kwam ze op het slimme idee om de hulp van de postbode in te schakelen.

De man had namelijk een pakketje dat diezelfde dag bezorgd moest worden, dus besloot de vrouw dat zodra de postbode kwam om het pakketje op te halen, ze “Bel 112” op de bovenkant zou schrijven.

De vrouw durfde niet om in grote letters te schrijven, dus was haar boodschap slechts een paar centimeter breed. Maar gelukkig besefte de postbode dat er iets mis was en bestudeerde hij het pakketje zorgvuldig.

Toen de postbode de boodschap las ging hij er snel vandoor. Nadat hij de politie had gebeld bestormden zij het huis slechts 30 minuten later.

De man werd onmiddellijk gearresteerd en zal binnenkort worden veroordeeld.

Gelukkig eindigde deze situatie zo goed. En de postbode verdient enorm veel waardering voor zijn reddingsactie, waardoor zowel de levens van de vrouw als van het kleine jongetje gered zijn.

Bekijk het filmpje hieronder waarin de politie vertelt over de arrestatie, en deel deze reddingsactie vervolgens met je vrienden om deze held van een postbode te prijzen!

Deel dit met je familie en vrienden.