Home Moet je zien! Na een vreselijke service schrijft dit stelletje DIT op de rekening. Maar...

Na een vreselijke service schrijft dit stelletje DIT op de rekening. Maar deze verrassing had de kelner nooit verwacht!

Makenzie en Steven Schultz uit Cedar Rapids in de Amerikaanse staat Iowa wilden zichzelf op een gezellige avond sushi trakteren. Maar de bediening is vreselijk slecht en ze moeten een uur op hun bestelling wachten. Ieder ander persoon zou in hun plaats gewoon het restaurant verlaten. Maar het echtpaar geeft zelfs 100 dollar drinkgeld!

Op haar Facebookpagina verklaart Makenzie de reden:

“Dit is er dus gebeurd: De service was deze avond vreselijk slecht. Het duurde 20 minuten om water te brengen, 40 minuten voor het voorgerecht en meer dan een uur voor het hoofdgerecht. De mensen rond ons hadden zich er ook al over beklaagd hoe slecht de bediening wel was. Maar het was duidelijk dat het restaurant onderbemand was en dat de schuld duidelijk niet bij de kelner lag. Hij liep rond als een gek en kwam aan elke tafel geërgerd aan. Op een gegeven ogenblik telden we 12 tafels en de bar waar alleen hij voor verantwoordelijk was. Teveel voor iemand alleen! Terwijl ik daar zat, hield ik hem in de gaten en hij verontschuldigde zich voortdurend. Ik zei tegen Steven: “Wauw, zo waren wij ook!” Ik mis het echter niet en ik deed het werk alleen voor het drinkgeld. Steven en ik beslisten om een goede daad te doen, want hij zou die avond wegens het lange wachten van de gasten niet veel drinkgeld ontvangen. We gingen door voor de ober het briefje kon zien en ik post dit niet alleen om de ober een schouderklopje te geven. Ik deel dit alleen om eraan te herinneren dat je eerst naar het totale plaatje moet kijken alvorens te oordelen. En je altijd te herinneren waar je zelf vandaan komt.”


“Wij hebben beiden ook in jouw schoenen gestaan” schreef het echtpaar op de rekening. Steven en Makenzie leerden elkaar acht jaar geleden in hetzelfde restaurant als ober kennen en weten beter dan wie dan ook hoe moeilijk werken het is. Hoed af voor deze fantastische daad!

Deel dit bericht met je familie en vrienden.