Home Opmerkelijk Man verbrijzelt zijn testikels tijdens MMA wedstrijd

Man verbrijzelt zijn testikels tijdens MMA wedstrijd

Zo een wedstrijd heb je denk ik nog nooit voorbij zien komen. Iedere man met een functionerende bal (of twee) is weleens in zijn kroonjuwelen getrapt. De welbekende pijn en hilariteit van de situatie heeft Lachen om Homevideo’s al dertien jaar lang in business gehouden. Ballen kunnen meer hebben dan je denkt – meestal zorgt een kleine tik tegen je zak alleen maar voor een paar hevige pijnscheuten in je onderbuik gevolgd door een lichte misselijkheid.

Maar wanneer je ballen hard genoeg of op de juiste (of nou ja, verkeerde) plek worden geraakt, kunnen ze openscheuren. En dan heb je kans dat je nooit meer kinderen kan krijgen. Het overkwam de Koreaanse kooi vechter. De pijn was zo intens dat hij direct zich overgaf. Op de beelden is te zien hoe hij het schreeuwt van de pijn en hij aan het huilen is…