Home Opmerkelijk Kickboxer Tim Hague wordt tijdens wedstrijd Knock-out geslagen en komt te overlijden

Vechtsporter Tim Hague is gisteren overleden. De Canadees ging vrijdag tijdens een bokspartij tegen Adam Braidwood knock-out, hij overleed twee dagen later aan een bloeding in zijn hersenen. Hague is 34 jaar geworden.

The Thrashing Machine werd in de tweede ronde van een gevecht in Edmonton tegen Braidwood knock-out geslagen. Hij werd overgebracht naar het ziekenhuis voor een hersenoperatie. Een dag later bleek de Canadees hersendood.

,,Het is met ongelooflijk verdriet dat we melden dat Tim vandaag is overleden”, laat de zus van Hague, Jackie, weten in een verklaring. ,,Hij is overleden in het bijzijn van familie, luisterend naar zijn lievelingsmuziek. We gaan hem zo missen.” Bekijk hieronder de beelden van het heftig moment (vanaf 0:40):