Home Uncategorized Man met bivak muts gooit granaat naar feestgangers bij de ingang en...

Man met bivak muts gooit granaat naar feestgangers bij de ingang en komt tot ontploffing

Schokkende beveiligingsbeelden zijn naar buiten gekomen van een misdadiger die een granaat in een nachtclub in Oekraïne naar binnen gooide.

Advertentie

Twee slachtoffers bevinden zich in kritieke toestand in het ziekenhuis nadat een, in een bivakmuts- geklede man een granaat naar binnen gooide rond 6 uur ’s ochtends.

Er is een 28 jarige man aangehouden die verantwoordelijk zou zijn voor de aanslag. De man gooide de granaat bij de ingang van nachtclub Luna in het plaatsje Sumy, ten noordwesten van Oekraïne.

Het zou gaan om een RGD-5 handgranaat. Wat de motieven van de man waren weten ze nog niet. Waarschijnlijk omdat hij niet naar binnen mocht of ruzie met de uitsmijter ooit had.