Home Uncategorized Dokters weten tien jaar lang niet wat zieke vrouw heeft, twee mannen...

Dokters weten tien jaar lang niet wat zieke vrouw heeft, twee mannen doen dan een verbazingwekkende ontdekking

Stel je voor dat je tien jaar lang een geheimzinnige ziekte hebt. Stel je voor dat, terwijl je gezondheid steeds slechter wordt, dokters je vertellen dat ze simpelweg niet weten wat er aan de hand is.

Dat was de pijnlijke realiteit voor de 41-jarige Kathi Wilson. Ze bracht meer uren in wachtkamers door dan ze kon tellen, hopende op antwoorden die nooit kwamen.

In de loop van de jaren verslechterde haar gezondheid zo erg, dat ze nauwelijks meer kon lopen. Ze bracht dagen lang in bed door, om haar mentale en fysieke vermoeidheid tegen te gaan. Er was geen medisch antwoord op haar probleem.

Inside Edition / YouTube

Uiteindelijk kwam ze erachter wat het probleem was. Dat kwam echter niet door een geweldige baanbrekende medische ontdekking, of een briljante dokter. Nee.

In plaats daarvan werd haar ziekte vastgesteld door twee mannen die in een stoffige pick-up aan kwamen rijden…

Tien jaar nadat haar nachtmerrie begon, besloot Kathi dat ze haar badkamer wilde renoveren. Kathi verlangde naar een plek waar ze zich helemaal op haar gemak kon voelen. Dus nam ze contact op met een aannemer die de noodzakelijke veranderingen zou uitvoeren.

Ze besloten dat onder andere dat ze de douche moesten vervangen, nieuwe tegels leggen en de boiler moesten opknappen. Toen ze de oude boiler wilden vervangen, deden ze een verbazingwekkende ontdekking.

Inside Edition / YouTube

Haar oude boiler was tien jaar geleden geïnstalleerd, maar niet op de juiste manier. Kathi had geen idee, maar de boiler had al die tijd langzaam giftig gas gelekt.

De mannen realiseerden zich snel hoe serieus het probleem was en namen meteen contact op met Kathi om haar het nieuws te melden.

Toen Kathi dat hoorde, werd een hoop plotseling duidelijk! Nu realiseerde ze zich dat al haar symptomen hieraan gerelateerd waren.

Een paar mannen in spijkerbroek ontdekten dat waar dokters jarenlang geen antwoord op wisten… Kathi kon eindelijk haar problemen oplossen!

Kathi is langzaam aan het herstellen en met veel vreugde delen we mee dat ze het leven leidt, wat haar de afgelopen tien jaar is afgenomen!

Gelukkig herstelt ze voorspoedig! Kan je je voorstellen wat er was gebeurd als ze niet had besloten om haar badkamer te renoveren? Stond jij ook versteld van dit verhaal? Deel dit met vrienden en familie om Kathi’s verhaal te verspreiden.