Home Uncategorized Amateur voetballers slaan elkaar de hersens in na zwaaien met Turkse vlag

Amateur voetballers slaan elkaar de hersens in na zwaaien met Turkse vlag

Ooit wel eens een massale vechtpartij gezien langs het hockey, korfbal- of volleybalveld? Waarschijnlijk niet. Bij het amateurvoetbal helaas geregeld wel, en dat heeft waarschijnlijk te maken met het gemiddelde IQ van een gemiddelde amateurvoetballer in Nederland. Laten we een klein gokje doen door te stellen dat dit bij pakweg hockey, korfbal of volleybal net ietsje hoger ligt.

Neem nou de wedstrijd tussen het Apeldoornse Albatross en Turkse Kracht uit Deventer (1-2). De vlam sloeg na de wedstrijd in de pan toen Turkse Kracht de overwinning vierde op Albatross met een Turkse vlag. Dit was een week eerder bij VV IJsselstreek, waar het ook mis ging: