Home Uncategorized Bewezen: Dít is de populairste dag om de liefde te delen

Bewezen: Dít is de populairste dag om de liefde te delen

Een Brits bedrijf dat s*xspeeltjes verkoopt, hield een enquête onder ruim 1600 volwassen Britten, waarbij ze onderzochten welke dag het meest en het minst populair is voor een vrij partij.

*Tromgeroffel*

En wat blijkt? Koppels hebben het vaakst sex in het weekend, waar vooral de zaterdagavond het meest populair is, meldt Daily Mail. De dinsdag blijkt de minst populaire dag van de week te zijn: slechts 4 procent van de respondenten geeft aan dan s*x te hebben. Ook de donderdag is geen geliefde dag, want slechts 6 procent heeft dan s*x. Het weekend scoort veel beter, met de zaterdag als uitschieter (37 procent), gevolgd door de vrijdag (23 procent). Mannen beweren bijna 80 procent van de keren het initiatief voor s*x te nemen. Vrouwen doen dit bijna de helft van de tijd, blijkt uit de enquête. Meer dan 70 procent van de mannen wijst overigens nooit een initiatief van hun partner af.

Licht uit

Tweederde van de vrouwen en maar 90 procent van de mannen houdt het liefst het licht aan tijdens de s*x. De voornaamste reden hiervoor is dat stellen graag het gezicht en lichaam van hun partner in volle glorie zien tijdens de daad. De vrouwen uit het onderzoek die aangaven liever s*x te hebben in het donker, geven aan dit te willen omdat zij onzeker zijn over hun lichaam. 19 Procent geeft aan s*x in het donker een intiemere ervaring te vinden en nog eens 19 procent gooit alle remmen juist los in het donker.